• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
© CRYSTEL WHITE

Project Name: Campari Head Office

Project Type: Commercial Office Space

Location: Derrimut, Victoria

Size: 400m2

The redesign of Campari Group’s Melbourne headquarters was a unique opportunity to give the dynamic brand a fit out that represented them as a global, premium beverage company. The old fit out was worn, staff were unnecessarily spread out and the communal areas where inadequate and there definitely was no wow factor about the place.

 

We wanted to create a space that would bring the staff together and reflect the culture of the brand. The focus was on the communal areas whilst creating a new, versatile space for all the staff and visitors. We incorporated Campari’s unique branding and standout graphics throughout the fit out while also creating a timeless, classic and warm vibe to the new space. We wanted people to know exactly where they were as soon as they stepped into the entrance with impressive branding making an impact right on arrival. Organic, round and flowing elements were used throughout the space to reflect the bottles that were constantly being filled in the plant next door.     

 

The challenge was to bring all admin staff who were spread out into one location upstairs in an open plan environment. While uplifting the downstairs meeting rooms so that they could be utilised for what they were intended for. We designed a completely new central kitchen with a communal bench that opens up into the outdoor area which was once a smoker's area, it is now a lush green courtyard with an Italian vibe where staff can eat their lunch or have casual meetings or just get some fresh air. The outdoor area also links to the heart of the fitout… the bar! It wouldn’t have been a Campari workspace without a bar, this new and exciting space was designed to be an impressive, vibrant and inviting area that could be utilised for a variety of gatherings and collaboration or to just try a new beverage!